Webdesign

Webdesign en creatieve vormgeving gaan bij ons altijd hand-in-hand met functionaliteit en gebruikersgemak. Bij het ontwerpen van een website is de belangrijkste vraag wat je uit wilt stralen. Strak en zakelijk, snel en flitsend, simpel en overzichtelijk, of juist creatief en uitdagend met veel toeters en bellen? Het ontwerp van de website is afhankelijk van het doel dat je nastreeft. Een website moet aansluiten bij de doelgroep die u wilt bedienen en de aard van de dienst of product.

Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele websites met passende vormgeving. Een goed gestructureerde en mooi vormgegeven website geeft de bezoeker de indruk van een betrouwbare organisatie. Vooral door het snelle surfgedrag op het internet geldt: ‘You never get a second chance to make a first impression'. Een bezoeker van een onproffesionele, onduidelijke website klikt waarschijnlijk snel weg en de eventuele klant is vertrokken.

Onze websites worden gebouwd op basis van WordPress Content Management Systeem. 

Waarom WordPress?
Wereldwijd zijn duizenden ontwikkelaars continu bezig met het verbeteren van WordPress. Hierdoor bevat het CMS in de basis al veel functionaliteiten die we nodig hebben voor je website:

Gebruiksvriendelijkheid
Flexibiliteit: duizenden plugins met extra functionaliteiten
Uitstekende mogelijkheden voor internetmarketing: zoekmachineoptimalisatie, koppeling sociale netwerken
Gratis te downloaden en gratis updates
Leveranciersonafhankelijkheid