Blog

McSunweb

mc2

McSunweb is een full-service internetbureau dat zich kenmerkt door de persoonlijke aanpak en de combinatie van creativiteit en technische kennis

Missie

Wij helpen MKB bedrijven en instellingen hun doelen te bereiken. Hierbij gebruiken wij verschillende technieken en tactieken. Elk klant is uniek en wij zorgen altijd voor onderscheidende uitstraling.

Werkwijze

Wij  verdelen alle fasen van een project in duidelijke componenten.  Van elke  component  is duidelijk wat de consequenties zijn voor tijd, kwaliteit en budget. Met ons volgt u uw project op de foet.

1. Intakegesprek

2. Prijsbepaling

3. Functioneel ontwerp

4. Grafisch ontwerp

5. Content

6. Programmeren

7. Oplevering

8. Support

 

Als u kiest voor website, app of webapplicatie ontwikkelen krijgt u een persoonlijke projectmanager. Hierdoor bent u altijd in contact met een vast contactpersoon.

 

VK manager

VK Intermedia CMS is een geavanceerd, schaalbaar en gebruiksvriendelijk CMS systeem voor het creëren en onderhouden van internet content. Het product is bijzonder makkelijk in gebruik. Door de op Microsoft Office gebaseerde gebruikersinterface voelen  gebruikers zich snel thuis. Hierdoor neemt VK Intermedia CMS de barrières voor een actieve deelname aan het content productie proces snel weg.

Onder de toegankelijke interface schuilt een zeer krachtig en geavanceerd gereedschap. VK Intermedia CMS maakt gebruik van de modernste technologie, en stelt u in staat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie direct in te zetten op uw site. Uw bezoekers worden optimaal geinformeerd en aangezet tot actie.


Webapplicaties

Een webapplicatie is een online programma. Een van de grote voordelen hiervan is dat u overal ter wereld toegang heeft tot de webapplicatie. U en uw werknemers kunnen dus altijd en overal de door u gewenste data bewerken. Wij bouwen dergelijke applicaties. Wij kunnen uw idee vertalen naar techniek, en kunnen speciaal voor u een passende applicatie ontwikkelen.